Unelmayrittäjät

Yrittäjän selkäreppu

Moni meistä muistaa varmasti ensimmäisen koulupäivänsä. Jännityksen, epävarmuuden ja odotuksen, joka liittyi suureen tuntemattomaan tulevaan.

Yrittäjän selkäreppu on suunnattu juuri Sinulle, joka olet aloittanut tai harkitset yritystoiminnan aloittamista. Tarjoamme kirjat, vihot ja kynät jotka tarvitset yrittäjän koulutielläsi, eväitä tietysti unohtamatta!

 

Hinta 750,- (+ alv 24%)

Palveluun sisältyy:

Opinto-ohjaajalla käynti – Tiedätkö ja ymmärrätkö mitä olet tekemässä?
Tiedätkö miten ylläpidät hyvinointiasi?

Käymme sinun kanssasi läpi

  • millainen valitsemasi toimiala on
  • mitä kilpailijoita toimialalla on
  • miten ylläpidät omaa hyvinvointiasi ja jaksamistasi
  • mitä taitoja sinun tulee vielä oppia, että menestyt yrittäjänä (budjetointi, myyntimallit, brändäys, arvon luominen asiakkaalle)
  • millaisia ihmisiä tarvitset avuksesi, että menestyt toimialallasi (kirjanpitäjä, myyjä, markkinoija)

Opinto-ohjaajalla käyntiin varataan 1,5 tuntia ja se voidaan toteuttaa joko lähi-istuntona tai etäyhteyksillä. Opinto-ohjaajalla käynnin jälkeen osaat arvioida, mitä asioita sinun täytyy ottaa huomioon, jotta menestyt yrittäjänä valitsemallasi toimialalla.

 

 

 

 

 

 

 

HOPS eli henkilökohtainen opetussunnitelma – Miten etenet! 

HOPS:ssa huolehdimme, että yritystoimintasi saa menestyksekkään alun. Käymme läpi kanssasi oppitunneillasi tuottamaa materiaalia (myynti- ja markkinointi-suunnitelma, asiakasprofiilit ja -polut) ja kerromme sinulle, kuinka hyvin olet niissä onnistunut ja miten voit vielä kehittää suunnitelmiasi edelleen.

 

HOPS:iin on varattu 1,5 tuntia ja se voidaan toteuttaa joko lähi-istuntona tai etäyhteyksin. HOPS:in jälkeen tiedät tuottamiesi suunnitelmien avulla sen, kuinka lähdet yritystoimintaasi toteuttamaan.