Unelmayrittäjät

Unelmayrittäjät

 



Tarvitsetko tukea ja sparrausta yrittäjyyteesi?

Mitä kuuluu - Missä mennään?

Moi!

Pitkä sometauko! Olemmeko heittäneet ”pyyhkeen kehään” vai mistä on kysymys? Ei suinkaan!
Töitä on tehty paljonkin, mutta se ei ole ollut ulospäin kovin näkyvää.

Viime vuosi kului sukkelaan erilaisia asioita kokeillessa. Olemme tehneet yhteistyötä oppilaitosten, yritysjärjestöjen sekä kaupunkien omien kehitysyhtiöiden ja elinkeinoasiamiesten kanssa. Olemme tutkineet yhteishankkeiden mahdollisuuksia, tutustuneet yrittäjille suunnattuihin palveluihin, kartoittaneet erilaisia yhteistyö- ja toimintamalleja ja ottaneet kaikesta tekemisestämme oppia tulevaan. Mukana menossa on ollut mm. Turun AMK, Turun Yliopisto, Raseko, Varsinais-Suomen Yrittäjät, Kaarinan Yrittäjät, Turun kauppakamari, Kaarinan Kehitys Oy sekä tietysti kanssayrittäjiä. Tämä kaikki kokemus on hyödynnetty, kun olemme mallintaneet omia palveluitamme. Loimme vuoden aikana oman toimintamallin, jota olemme jo hyvällä menestyksellä kuluneena keväänä toteuttaneet valittujen asiakkaiden kanssa.

Olemme myös pohtineet Unelmayrittäjien ja Lindblom.Pro:n brändäystä. Tämä aiheuttaa meille vieläkin miettimistä, mutta ammattimaista ja korkeatasoista toimintaa sekä korkeaa laatua brändistä viis – tämä on lupaukseni! Unelmayrittäjät suuntaa katseen ulospäin yhteisöllisyyteen, kun taas Lindblom.Pro-brändin keskiössä on yrityskohtainen korkeatasoinen muutosvalmennus. Yhdistävä teema on sama: Unelmat ja Yrityshyvinvointi, eli yrittäjien itsensä, työyhteisöiden ja yrityksien  mahdollisimman hyvä henkinen, fyysinen sekä toiminnallinen yhteistoiminta.

Viimeisimpänä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä, voin ylpeänä todeta, että olemme löytäneet jo lähes 10 vuotta etsimämme alustan Yrityshyvinvointi-portaalille. Vihdoinkin pääsemme sitä toteuttamaan!

Kerromme mieluusti lisää ihan henkilökohtaisesti(kin), koska olemme kokemuksesta todenneet sen kaikkein tehokkaimmaksi kommunikaation muodoksi.
Heh – tässä nyt kirjoittelee IT-alalla 40 vuotta toiminut, jolle luulisi tekniikan hyödyntäminen olevan itsestäänselvyys.

-Harri

Nyt katseemme on kuitenkin vielä tukevasti seuraavassa kahdessa viikossa, sillä Kaarinan Hovirinnan rantapuisto ja Saaristo-festivaali kutsuu!

Kaarinan Kehitys Oy järjestää festareiden yhteyteen Yrityskadun, jonne mekin osallistumme.
Yrityskatu on festivaalialueen ulkopuolella, joten myös ei-festarikansa on tervetullutta.

Satoi tai paistoi, olemme yrityskadulla molempina päivinä:
Perjantaina 9.6. klo  15-18
Lauantaina 10.6. klo  14-17

Tule vaihtamaan positiivisia ajatuksia kanssamme!